;.

Categorieën

Fabrikanten

Neem contact op

Onze Klantendienst is bereikbaar op

Maandag 9-12
Dinsdag 9-15
Woensdag 9-12
Donderdag 9-15
Vrijdag 9-15

Telefoon:+32 (0)485 03 03 09

Levering

De bestelde produkten worden geleverd via Bpost. Vóór het plaatsen van een bestelling kan de Klant de verzendkosten zien die apart zijn vermeld. Er wordt momenteel alleen geleverd in België, Nederland en Luxemburg.

De levering van de produkten geschied nadat het volledig verschuldigde bedrag op de bankrekening van Sproosia aangekomen is. Het opsturen van de bestelde produkten gebeurt normaliter wijze binnen 2 werkdagen gerekend vanaf de ontvangst van de betaling. De leveringstermijn van de goederen kan maximaal 30 dagen bedragen.

De webshop is zo ingesteld dat niet voorradige produkten niet besteld kunnen worden. Is er toch een fout ingeslopen in het systeem en is er een bestelling gebeurd voor goederen die niet voorradig zijn dan wordt er kontakt opgenomen met de Klant voor een mogelijke nieuwe leveringstermijn. De Klant kan alsnog beslissen of hij de bestelling behoudt of kostenloos geheel of gedeeltelijk annuleert.

Indien door overmacht, oorzaken van gebeurtennissen waarop Sproosia geen invloed op heeft maar waardoor de leveringen van de bestellingen niet kunnen plaatsvinden, de website onbereikbaar wordt of andere verplichtingen onmogelijk worden, zullen deze werkzaamheden opgeschort worden. In dit geval kan de Klant geen schadevergoeding eisen van Sproosia.


Nieuwsbrief

Nieuwe producten

» Er zijn op dit moment geen nieuwe producten